Professional Auction Script Software by PHP Pro Bid
Категории []
Потребител
Парола


Декларация за поверителност

Декларация за поверителност

Всеки потребител на bazar.muzikant.org, според Закона за защита на личните данни, има право на достъп до личните си данни, въведени при регистрацията си или станали достояние на bazar.muzikant.org при използването на услуги от него (като например, публикуване на обява, търг или коментар към обява), както и има право да променя тези данни.

Всички лични и други данни, идентифициращи потребителят, които той доброволно е предоставил при използването на услугите, предоставени от сайта, се съхраняват, обработват и използват от bazar.muzikant.org единствено за целите на поддържането на необходимите функционалности на сайта.

Bazar.muzikant.org използва услугите на рекламни фирми, които се явяват трети страни за показване на реклами при посещение на уебсайта. Тези фирми биха могли да използват "бисквитки", с които да събират информация за това какво разглеждате, какво посещавате и т.н. както в този, така и други в уебсайтове, като целта е да се покзават реклами за стоки и услуги, които биха могли да представляват интерес за вас. Чрез тези “бисквитки”, въпросните фирми съхраняват предпочитанията на потребителите. Информацията, която събират НЕ ВКЛЮЧВА имената, телефоните и адресите, които сте въвели в сайта. Всеки потребител би могъл да се откаже по всяко време от използването на “бисквитките” за пускане на реклами. За повече информация какви данни събират фирмите и как можете да се откажете от това моля прочетете тук: Често задавани въпроси за поверителността при рекламирането

Bazar.muzikant.org гарантира, че личните данни на потербителя няма да бъдат предоставяни с рекламни цели на трети лица без неговото изрично съгласие.

Възможно е bazar.muzikant.org да предостави на трети страни част от информацията за потребителя, която не го идентифицира лично. Например, броя на потребители, задали търсене по определена дума или кликнали върху определена обява или банер.

Разкриване на лични данни.

Bazar.muzikant.org може да предава лични данни на държавни органи и институции, в случаите когато:

  • е налице престъпление извършено чрез използването на сайта;
  • това е предвидено в законов или нормативен акт;
  • защитава правата на потребителите или bazar.muzikant.org;
  • се касае до престъпление или защита на националната сигурност;
  • се касае до индивидуална и/или обществена безопасност;
  • ако дейността Ви влиза в противоречие с правилата и условията, определени от bazar.muzikant.org;
  • ако bazar.muzikant.org се слива или се придобива изцяло или частично от друго дружество, ако bazar.muzikant.org е в несъстоятелност;

В подобни случаи Вие ще бъдете уведомени по електронната поща или чрез съобщение публикувано в www.muzikant.org

Разпространение на лични данни.

Bazar.muzikant.org не носи отговорност за разпространенито на лични данни когато:

  • предоставянето на информация е с Ваше съгласие;
  • предоставянето на информация е необходимо с цел предоставяне на услуги, поискани от Вас;
  • личните данни се предоставят доброволно от Вас в обяви, лични съобщения, кореспонденция чрез електронна поща.
  • личните данни се предоставят от трети лица в обяви, лични съобщения, кореспонденция чрез електронна поща в разрез с правилата на bazar.muzikant.org, според които потребителите на bazar.muzikant.org имат право да разпространяват и въвеждат само своите собствени лични данни.

Cookies / "бисквитки"

Bazar.muzikant.org понякога съхранява информация под формата на "cookie", чрез която се улеснява навигацията в страниците. Съхраняваните cookies не съдържат никакви лични данни на потребителя. В зависимост от интернет браузъра има възможност за изтриване или несъбиране на тези файлове. Препоръчваме Ви, ако събирането на тези данни е в разрез с Вашите желания да проучите по-подробно тези функции на Вашият браузър.

Измемения в Декларацията за Защита на личните данни

При промяна на правилата за поверителност, ще публикуваме промените на тази страницa.

При въпроси, коментари и препоръки, моля свържете се с нас, чрез формата за контакт.

Copyright ©2012 МУЗИКАНТ.ОРГ. Посочените брендове и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
Използването на този уеб сайт представлява приемане на УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ и ДЕКЛАРАЦИЯТA ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ на Базар за музикални инструменти и услуги.
Страницата се зареди за: 0.005840 секунди